Ansiktsbehandlingar

Alla behandlingarna anpassas efter din hud med noga utvalda produkter som vårdar, reparerar och ge ett optimalt resultat.

 • Djuprengörande
  900 kr
  60 minuter
  För dig som vill fokusera på orenheter. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Klassisk
  1100 kr
  75 minuter
  Passar alla. Välkomstmassage, rengöring, hudanalys,formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Avkopplande
  780 kr
  50 minuter
  För dig som vill ha en skön stund och få en mjuk och fin hud. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ansikts- och dekolletagemassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Klassisk man
  900 kr
  60 minuter
  En apassad behandling för män för att få tillbaka fukt och lyster i huden samt en stund för avkoppling. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Tonår
  780 kr
  50 minuter
  För dig som är under 20 och har en fet/blandhud. Rengöring, hudanaly, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Dermapen 4
  2195 kr
  60 minuter
  Dermapen är en effektiv behandling med 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Dermapen rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor (Även kring ögon och mun), Stora porer, milier och pormaskar, ytliga kärl, pigmenteringar, ärr, bristningar.
 • PRO SKIN
  550 kr
  30 minuter
  Irriterande kvisslor? Hänging runt ögonen? Grådaskig hy eller tvärtom, röd och fnasig?

Ansiktsbehandlingar

Vill du ge bort ett presentkort?

Beställ idag online och du får det direkt levererat till din emailadress!