Ansiktsbehandlingar

Alla behandlingarna anpassas efter din hud med noga utvalda produkter som vårdar, reparerar och ge ett optimalt resultat.

 • Djuprengörande
  750 kr
  60 minuter
  För dig som vill fokusera på orenheter. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Klassisk
  950 kr
  75 minuter
  Passar alla. Välkomstmassage, rengöring, hudanalys,formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Avkopplande
  670 kr
  50 minuter
  För dig som vill ha en skön stund och få en mjuk och fin hud. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ansikts- och dekolletagemassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Klassisk man
  750 kr
  60 minuter
  En apassad behandling för män för att få tillbaka fukt och lyster i huden samt en stund för avkoppling. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Tonår
  670 kr
  50 minuter
  För dig som är under 20 och har en fet/blandhud. Rengöring, hudanaly, peeling, ånga, porrengöring, mask, dagkräm och vårdande make up ingår.
 • Dermapen
  1995 kr
  60 minuter
  Dermapen är en effektiv behandling med 12 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Dermapen rekommenderas för behandling av: Åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor (Även kring ögon och mun), Stora porer, milier och pormaskar, ytliga kärl, pigmenteringar, ärr, bristningar.
 • Microzone Dermalogica
  395 kr
  20 minuter
  Irriterande kvisslor? Hänging runt ögonen? Grådaskig hy eller tvärtom, röd och fnasig?
 • Ansiktsbehandling Sommarfräsch
  495 kr
  40 minuter
  I den här behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Vax bryn, Behandlande kräm och avslutas med spray tan på ansikte, hals, dekolltage och armar. En behandling som passar dig som ska på bröllop fest eller bara vill få lite försmak på sommaren och känna sig lite brun. färgen anpassas efter din hudtyp.

Ansiktsbehandlingar

Vill du ge bort ett presentkort?

Beställ idag online och du får det direkt levererat till din emailadress!

Wickma Hudvård & Skönhet

Knutsgatan  1

343 32 ÄLMHULT

0476 - 18 20 14

info@wickma.se

Butikens öppettider

Mån-Fre : 12.00 -13.30

Behandling tider

Se vår bokningskalender